Quan tenim habitatge per llogar, tenim la costum de recollir i posar-hi tots els mobles vells que ja no utilitzem; com que ja no ens serveix i no volem gastar, ho aparquem en el pis per llogar. El sofà passat de moda, el matalàs incòmode, les cortines de color estrident, coses de propaganda…. Pensem que com que no es per nosaltres i no ens cuidaran les coses, no cal invertir res en la propietat.

I ens equivoquem de ple, qui llogarà un pis en aquestes condicions? Som els primers a posar-hi les coses que no volem! Si tu no ho vols, creus que interessarà algú?

Segurament interessarà a qui no té el perfil que tu busques; inquilins que no cuidaran el pis o bé que no pagaran el que tu desitges. O potser serà un pis que tindrà molta rotació d’inquilins, serà un pis pont mentre troben alguna cosa millor i això provocarà una pèrdua de temps i de diners per tu.

Si tu busquessis un pis, no et quedaries amb el teu; segurament pensaries que els propietaris t’estan infravalorant i a ningú li agrada un menyspreu. A final, tothom es belluga per sentiments; ens interessa allò que ens fa sentir bé; ens agrada allò que és més còmode i bonic; ens desperta desig, tot allò que creiem que ens mereixem i el home staging et dóna tot el necessari perquè així sigui.

Treu benefici de la teva propietat! Destaca’l dels altres habitatge! Tu i el teu pis us ho mereixeu! Si vols que te’l valorin, per què no ets el primer a fer-ho?