Sóc la Mireia, home stager professional associada a la AHSE, Associació Home Staging Espanya, i API col.legiada en el Col.legi d’Agents Immobiliaris de Girona. Treballo en una empresa familiar dedicada al món de la construcció i promoció immobiliària, on actualment ja hi ha la quarta generació dedicada a aquest sector. Tots junts anem innovant, evolucionant i posant al dia els nostres treballs i coneixements.

Ara, amb Espai Desitjat HS de Mireia Coll surt una nova branca de l’empresa Incovi SA i Construccions Joan Coll; on volem ajudar a tots aquells qui ho vulguin, a millorar el seu espai per poder-lo llogar o vendre més ràpid. En el moment en què vivim i tal com està el mercat immobiliari, hem de treure els entrebancs per donar cabuda al mercat a tots aquells immobles que semblen no tenir sortida.

La nostra tasca i finalitat, tal i com fem des de fa 70 anys, és donar solucions.

A nivell personal, dir que sóc una persona que m’agraden un munt de coses… No sabria per on començar!!! Passar l’estona amb els meus fills, trobades amb els amics, fotografia, música, passejar amb les dues gosses que tenim …. sense deixar de costat la pintura, m’encanten els colors i jugar amb ells!!!!

Últims projectes