Project Description

Ahir, la Valentina no va poder anar a la platja fins a la tarda; els seus cosins venien de lluny i varen arribar a l’hora de dinar.

Va ser divertit anar a la platja tots junts… jugar a les raquetes i pilota, recollir pedres de diferents formes i colors, fer i desfer amb la sorra de la platja, fer pous amb les pales. Varen tirar un munt de fotografies per recordar el dia.

Quan tornaven cap a casa , la Valentina es va quedar bocabadada davant d’una parada de gelats; sabia que als pares no els agradava que en mengés abans de sopar, però aquelles terrines de nata i maduixa li xiuxejaven lo delicioses que estaven…

La mare la contemplava des de la fleca del costat; quina carona, la de la Valentina… – va pensar. Les dues varen creuar les mirades i de seguida, la nena va veure el consentiment per comprar-se aquell gelat tan desitjat. Que bo que era!!!

Casa adossada dins d’una urbanització privada, amb espais comuns d’esbarjo i  jocs infantils i a 3 minuts caminant de la platja. Consta de planta baixa ( cuina, menjador-sala d’estar, aseo i rentador) amb ampli pati- jardí i planta pis  (3 habitacions i bany).  Preu: 230.000€